Оценка на корисникот: 3/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 8

Содржина

У посљедњем наставку серије истражујемо што се на еуропском сјеверу мисли о животу на југу, а што на југу мисле о друштвеним рјешењима на сјеверу. Уважавају ли се разлике или се одбацују? Питали смо и зашто су државе на југу увијек дужне, а на сјеверу тога нема. У Грчкој такоѓер дијеле храну потребитима, али издвојили смо примјер народног трибуна Костаса Полyцхронопоулоса. На правни и етички приступ разним проблемима и рјешењима у друштву највише утјече држава са својим политичарима, али провјерили смо улогу Цркве и кршќанства, на сјеверу су у веќини протестанти лутерани, у Италији католици, у Грчкој православни. У Грчкој и Италији само да се очува миленијска баштина не било довољно пола државног прорачуна, а сваки је камен, сваки ступ, сваки кип, свака палача непроцјењиве вриједности. Сазнали смо да оно што Енглези зову конзерваториј, мјесто за глазбено образовање, долази из Напуља.

Сцеарист: ,
Продуцент: Vesna Banović
Уредник: Jozo Barišić

Слики

Wхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-ЈугWхат'с уп Сјевер-Југ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.