Содржина

Ловелy Qуинцес, правим именом Дуња Ерцеговиќ, у рекордном је року освојила домаќу публику и медије. Након серије наступа широм Хрватске млада Сплиќанка наступила је у Аустрији да би се потом представила публици у Канади и САД-у на неколико пригодних концерата. Објавила је свој први ЕП 'Но Роом Фор Ус' с пет ауторских пјесама за који је добила искључиво позитивне рецензије и епитет перјанице хрватског кантауторског изричаја. Својим фантастичним гласом и сензибилним пјесмама никога не оставља равнодушним, што ќе показати и на свом гостовању у Гаражи.

Слики

Гаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy QуинцесГаража: Ловелy Qуинцес

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Standard

    image
    The rubric presents 5 of the newest videos from all Balkan countries. Every week are presented different videos.
  • Big Tunes!

    image
    Classic anthems or new dancefloor smashes. As long as they're big tunes, we're playing them all right now!
  • Поп

    image
    Најбоља поп музика на Југотон ТВ-у.
  • MTV Rewind

    image
    Step into the MTV Time Machine and travel back to check out what tracks were stealing our hearts and ruling the charts!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.