poster

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производа: документарна серија

Lidia's Kitchen (2013)


сезона: 8

епизода: 20 - документарна серија

Содржина

Кад су Талијани стигли у САД, настала је потреба за талијанским производима. То је довело до пораста креативности и разноврсности у кухињи јер су Талијани у САД-у почели узгајати своје воќе и поврќе. Лидиа ќе данас припремати салату од белгијске и црвене ендивије и тарт од џема од трешања с бадемима.

Слики

Лидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производаЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производаЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производаЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производаЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производаЛидијина кухиња - Сјеќања и повратак коријенима: Долазак талијанских производа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Рано јутро

    image
    Јутарњи програм Хаппy ТВ.
  • Хорор астрал

    image
    Што се стварно догада у астралу? Габриеле објашњава, да овостранство није одијељено од оностранства и да душу слиједе човјекова дјела. Осим тога, објашњава како...
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.