сезона: 1

епизода: 180 - серија

Содржина

Марко и Инес су у бијегу, но обоје потајно сумњају у исправност своје одлуке. Сузана и Марица су потресене њиховим опроштајним писмима и меѓусобно се тјеше, док се Јелена наслаѓује. Петар је одлучан у освети Одацима, а Срѓан склапа договор с Тончијем, који би требао Стипи подметнути дрогу. Мила се у почетку двоумила око Тончијевог ангажмана, но кад јој Срѓан исприча о Стипином плану да је свргне с мјеста жупанијске одвјетнице и постави Срѓана као њезиног замјеника, она ипак пристане. За то вријеме Нивес грубо нападне Јелену, која ќе због тога у њезин чај усути дуплу дозу отрова. Но план крену по злу кад Нивес у игри подијели свој чај с Антом…

Улоги
времетраење: 50 мин

Слики

Ружа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.