poster

Ancient Mysteries: Incredible Monuments of Rome

Ancient Mysteries (1996)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 33 - Incredible Monuments of Rome

Содржина

У дванаест петоминутних епизода серија доноси знанствени и повијесни приказ неких од највеќих мистерија у свјетлу нових увида у најзагонетније свјетске повијесне остатке, приче и археолошке налазе те податке о древним народима и локацијама. На темељу реномираних ББЦ-јевих повијесних и знанствених извора података те опсежног архивског материјала и задивљујуќих реконструкција, ова серија нуди занимљиво путовање у непознато.

Слики

Ancient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient MysteriesAncient Mysteries

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Еxплозив

    image
    У краткој документарној форми приказују се четири тематски различите, личне приче које обраѓују по један изузетан догаѓај у животу главних актера, без обзира да...
  • Une brique dans le ventre

    image
  • Пингвини - Шпиони во толпата (2013)

    image
    Након успјеха који је постигао ББЦ-јев документарни филм Поларни медвјед - шпијун на леду, екипа је отишла корак даље и осмислила тзв. пингвинке, низ роботских...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.