poster

ГАЛЕРИЈА: емисија о умјетности и култури

Galerija

Култура | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 134 - емисија о умјетности и култури

Содржина

Галерија прати културну сцену Града и околице, актуална културна збивања и пројекте, рецентну књижевну и осталу умјетничку продукцију. Кроз емисију најављујемо културно-умјетничке програме и пратимо важне догаѓаје. У Галерији је отворен медијски простор за независну културну сцену и самосталне умјетнике. Локални контекст је кључан, будуќи да Дубровник има врло богату културну сцену. Емисија повремено излази изван локалних оквира дајуќи простора рецентним културним збиванима ширег регионалног или меѓународног значења. Релевантни, занимљиви и креативни појединци из културног сектора говоре о својим искуствима у проведби умјетничких и пројеката у култури.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Le Paris Des Arts

    image
  • Велики композитори

    image
    Упознајте велике композиторе уз ову емисију.
  • Магична сцена

    image
  • Море

    image
    Уредници и водитељи ове дуговјечне емисије сваку недјељу воде вас на путовање хрватским морем гдје откривамо све новости и актуалности. У једној емисији ''Море''...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.