сезона: 1

епизода: 92 - серија

Содржина

Инес се труди око Анте, покушава му се приближити, премда јој је уништио нацрте које је радила за клијента. Али Анте јој јасно даје до знања да му она никада неќе бити попут маме. Нивес и Стипе раде на томе да се Маркова твртка одцијепи од њихове, али свакако га мисле држати на оку те контролирати његово пословање. Срѓан и Мила су сваким даном све блискији, и то не само као пословни колеге, него и приватно. Исто примјеќује и Ана па се пожали Сузани. Јаков је забринут за Сарину будуќност и потајно је слиједи, док се Тони настоји изборити за мјесто у тиму који игра куп вишелигаша.

Слики

Ружа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.