poster

Вјенчани, самци, остало: серија

Married Single Other (2009)

Драма | Обединетото Кралство
Режисер: Declan Lowney

Оценка на корисникот: 4/10

епизода: 1 - I Don't

Содржина

Никад није тако једноставно као реќи "Узимам".
Секси, духовита и болно искрена ББЦ-јева драма о три пара који покушавају докучити што у данашњем свијету доиста значи "бити пар".
Љубав је лако наќи, али тешко ју је задржати. Шестеро пријатеља откривају како је тешко живјети с вољеном особом, али исто тако и без ње. Када компромис постаје жртва и када се то претвара у раставу?
Лиллие и Еддие нису вјенчани, али живе у сретној заједници веќ 16 година. Имају два сина: типично мрзовољног тинејџера Харрyја и 12-годишњег Јоеа чији је квоцијент интелигенције виши него цијеле обитељи заједно. Лиллие не жели ништа мијењати, но Еддиејева је највеќа жеља ставити прстен на руку и потписати се на вјенчани лист.
Иако Цлинт и Аббеy нису прави пар, у нечему су уједињени: Аббеy се жестоко противи спавању с Цлинтом, а он је истом жестином жели одвуќи у кревет. Пријатељи га од миља зову "Краљ неморала" јер код жена увијек постиже оно што жели. На други спој не позива ниједну. Но кад упозна лијепу и симпатичну Аббеy, која не пада на његов шарм, чини се да је нашао себи равну. Може ли вук промијенити ќуд, поготово кад су му лијепе жене таква слабост?
Треќи су пар Бабс и Цлинтов брат Дицкие. Иако су обојица згодни мушкарци, ту свака сличност престаје. Дицкие нема ни трунку Цлинтове амбиције. Шармантан је, али лијен и непромишљен. Бабс, која ради као дјечја психологиња, често своју стручност примјењује на мужу. Њихова је веза чврста, пуна набоја и трајна. Додуше, трајна је само у кревету. На свим осталим животним разинама њих су двоје права супротност.
У овој причи о љубави, страсти, патњи и трагедији шестеро пријатеља настоје схватити што значи "живјети заувијек сретно" и зашто увијек желимо оно што не можемо имати.
---

1. епизода:

Лиллие није удана за Еддиеја, иако се он труди из петних жила. Запроси је сваке године на њезин роѓендан и сваке га године она одбије. Лиллие сматра да брак убија љубав. У то се увјери још јаче када у женском склоништу у којему ради задобије озљеду главе приликом сукоба с једним насилним мужем. Њихов 16-годишњи син Харрy умро би од срама да мора на вјенчање властитих родитеља, но 11-годишњи генијалац Јое чврсто вјерује да му се родитељи морају вјенчати. Ове ќе године и он помоќи...
Бабс и Дицкие у браку су 10 година. Дицкие жели постиќи успјех у интернетском подузетништву, али амбицију му квари љубав према онлине покеру. Кад Бабс све то дозлогрди, Дицкие одлучи нешто подузети. И док она размишља гдје ќе Дицкие живјети, то "нешто" рјешава оба њихова проблема. Меѓутим, не онако како је Дицкие то замислио.
Цлинт (Дицкиејев млаѓи брат и серијски женскар) управо је упознао Аббеy. Као и обично, очекује да ќе је својим шармом одвуќи у кревет и никад се више не јавити, али остане шокиран кад га Аббеy прочита. Је ли то можда жена због које ќе Цлинт одустати од плејбојског начина живота?

Извршни продуценти: Андy Харриес, Францис Хопкинсон, Хуго Хеппелл, Петер Соутер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Неочекивани живот (2010)

    image
    Нате Базиле, власник локалног бара, запањен је када сазна да има кќерку Луx која је одрасла у сиротишту и код многих хранитељских породица. Нате одведе Луx да...
  • Специјализант (2018)

    image
    Др. Рандолпх Белл (Бруце Греенwоод) је шеф кирургије у болници и очигледно пати од болести због које не би смио оперирати. Његове 'дрхтаве руке' њему не...
  • Мелек (2019)

    image
    Прича о двије обитељи Карадаг и Ширхан које су блиске стољеќима и до чијег је раздора дошло када се кќи обитељи Карадаг супротставила наредби патријарха у којем...
  • Судбина (2014)

    image
    С једне стране је Кахраман (Озкан Дениз), син угледне породице Јорукхан, а с друге Елиф, сиромашна девојка која ради на пољу. На први поглед се чини да њих двоје...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.