Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 23

епизода: 8 - лифестyле емисија

Содржина

Савршена увертира за службени почетак прољеќа стиже у виду нових епизода омиљене емисије из свијета интеријера и уреѓења дома. ИнДизајн, најдуговјечнији домаќи ТВ формат ове тематике, с вама је од недјеље, 19. ожујка! Прва и најдуговјечнија домаќа емисија из свијета дизајна и уреѓења дома након кратке станке у којима су се снимале нове епизоде, враќа се на мале екране. Нова, 23. сезона, креќе у недјељу, 19. ожујка, у пријеподневном термину на програму РТЛ-а. У нових 12 епизода очекују вас трендови, информације и инспирација из свијета интеријера и опремања дома, као и нови пројекти које је дизајнерица стварала са сурадницима из свога студија. Гледатеље такоѓер очекују одлични савјети, препоруке и трикови којима ќе свој дом учинити лијепим и удобнијим мјестом неовисно о буџету или укусу. ИнДизајн тим предвоѓен Мирјаном Микулец наставља с представљањем занимљивих пројеката других архитеката као и животних простора које су власници сами уреѓивали. Тако ќе веќ у првој епизоди врата свога угодног и профињеног дома отворити млада хрватска дизајнерица, а након тога услиједит ќе и дизајнерске приче и трендови из сусједства. Дизајнерица и њезина тв екипа посјетили су Љубљану те снимили репортаже о два атрактивна интеријера, а у травњу се спремају у Милано на најпознатији меѓународни сајам интеријера, Салоне дел Мобиле.

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Pasditja ime

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • 10 Bizz

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.