poster

Артхур и Георге

Arthur & George (2015)

Режисер: Stuart Orme

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Након што је синоќњи нападач побјегао, Артхур, Wоодy и обитељ Едаљи изненаѓени су кад у жупни двор стиже нови посјетитељ, Георге. Због његова доласка, а и чизама умрљаних блатом, Wоодy је и даље увјерен да је Георге Кољач из Wyрлеy. Но Артхур се не слаже. Сматра да је Георге жртва расних предрасуда, а можда чак и полицијске корупције. Артхур, у покушају да прегледа доказе, диже халабуку тијеком посјета полицајцу који је истраживао случај. Он и Wоодy послије приме упозорење да би се требали престати мијешати. Чини се да је Кољач из Wyрлеyја имао више од једне жртве. Ковач из Греат Wyрлеyја, који је такоѓер примао отровна писма, пронаѓен је мртав. Артхур сматра да је ријеч о убојству и побјесни кад полицајац који је узео Георгеа на зуб утврди да је то само несретан случај. Wоодy је узнемирен због помисли да је ковач убијен управо због њихова уплетања у случај, па потиче Артхура да се врати куќи и заборави своју кампању. Подсјеќа Артхура да ово није једна од прича о Схерлоцку Холмесу. Но Артхур не жели одустати. Ипак посумња у Георгеа кад га види да се дружи с познатим криминалцима. Је ли Артхурово настојање да докаже Георгеову недужност само начин да умири своју савјест јер се осјеќа као прељубник, као што Јеан мисли?

Слики

Артхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и Георге

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.