poster

Артхур и Георге

Arthur & George (2015)

Режисер: Stuart Orme

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.7/10
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Артхур је свима који сумњају одлучио доказати да гријеше. Сâм ќе открити је ли Георге ишта скривао. С новим еланом баца се на истрагу и открива нове доказе који нуде посве друкчије објашњење од онога које је полиција објавила. Wоодy је испрва малодушан због Артхурова занимања за тај случај, но Артхур га разувјери кад му укаже на то да су на трагу правом починитељу. Управо зато што су толико близу Кољачу из Wyрлеyја, он се толико трудио да их отјера. Артхур кани своју битку за Георгеа пренијети до највиших рангова британске власти, макар то значило да ќе тиме разоткрити предрасуде и корупцију у њиховим редовима. Он и Wоодy опет се наѓу у опасности кад се покаже да је Кољач из Wyрлеyја још на слободи. Штовише, можда су му обојица постали мете, а починитељ жели надмудрити творца свјетски познатог детектива. Хоќе ли Артхур успјети ријешити случај и доказати свијету да је Георге уистину недужан? Хоќе ли доказати себи да се више не мора осјеќати кривим и кренути даље са животом?

Слики

Артхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и ГеоргеАртхур и Георге

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.