poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 5 - серија за дјецу

Содржина

Валигат стане на Отоку пијавица. Кхелиоз остави дјечаке који траже наплављено дрво. Флис их је пратила те се нуди да ќе их повести након што јој помогну да узме воду. Маглин узнемири голем рој успаваних кукаца који творе вртлог налик на онај који је Флис и дечке пребацио у Олујни свијет. Флис упорно жели да остану јер она никад није била ближе вртлогу. Кроз врлог улети кајак који дјеца истражују. Будуќи да нема преживјелих, спашавају што могу. Уто се појави Банда и ситуација се заоштрава. Огее је присиљен попримити максималну величину како би заштитио Флис, но притом исцрпи велик дио енергије. Мотор Олујнога јахача закаже и Огее се не може напунити. Епотиозијцу се црно пише. Потом се поновно појави Кхелиоз који уговара трампу. У замјену за Пуму одвуќи ќе Олујнога јахача у Насеље.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.