сезона: 2

епизода: 2 - схоw

Содржина

Тамо гдје остале емисије завршавају, у овој авантура тек почиње! РТЛ гледатељима доноси хрватску иначицу планетарно популарног схоwа „Марриед Ат Фирст Сигхт/ Гифт Вед Фøрсте Блик“, у којем се двоје потпуних странаца упозна пред „олтаром“ и вјенча, а тек онда почиње њихова љубавна авантура живота звана „Брак на прву“.
„Брак на прву“ заправо је својеврсни социолошки експеримент, а због његова концепта у појединим се земљама нашао на мети Цркве која сматра да се тако тривијализира брак. Но то није засметало планетарној популарности овог схоwа.
Формат је оригинално настао у Данској, гдје се прва сезона приказивала 2014. године након чега је схоw постигао велики успјех диљем свијета и постао један од најгледанијих садржаја.
Схоw се приказује у 29 земаља, а осим у Данској, приказивао се у још и у Аустралији, гдје је доживио велики успјех, САД-у, Енглеској, Њемачкој, Француској, Финској, Низоземској, Белгији, Италији, Пољској, Израелу те сусједној Србији. А сада ќе гледатељи и у Хрватској моќи пратити најнапетији тренутак у животу младенаца!
Ипак, двоје странаца није случајно спојено - парови се пажљиво бирају, што чине стручни експерти из подручја психологије и љубавних односа који кроз низ различитих тестова проналазе компатибилне парове. У РТЛ-овој верзији схоwа тај тим стручњака чини Борис Блажиниќ, професор психологије и судски вјештак за психологију, предавач, конзултант и лиценцирани тренер за повеќање особне и организацијске учинковитости, затим Ингрид Дивковиќ, дипломирана професорица хрватског језика и књижевности и филозофије те списатељица и Ита Штефанек - стручњакиња за љубавне односе и власница агенције за спајање парова.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Папарацо (2013)

    image
    Професионалните папараци на ова реално шоу носат снимки што ги снимиле низ целиот Балкан во изминатиот период. Ловот на папарацо ги носи сите тековни настани од...
  • Пинкове звездице

    image
    “Пинкове звездице” представљају регионално музичко такмичење за децу до 15 година. Откако је почео са емитовањем 2014. године, овај дечији шоу програм је придобио...
  • Nitro Circus

    image
    Нитро Цирцус је МТВ серија која прати лудирање професионалног „диртбике возача Травис Пастранае и његове екипе. Најбољи екстремни спорташи и Нитро Цирцус екипа...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.