Оценка на корисникот: 4/10

епизода: 32

Содржина

Старац с ријеке помогне Јовеу да се ослободи страха од коња. Јосé Леôнцио моли Јуму помоќ како би се слагао са Јовеом. Јове изненади Јуму, Јосéа Леôнција, Нијему и Тибéрија када се појави на коњу, унаточ некадашњем страху од јахања. Јове каже Јосéу Леôнцију да се не жели вратити с њиме на имање. Тадеу и Јове галопирају заједно. Тибéрио изјави љубав Нијемој и врати је на Леôнциово имање. Зé Луцас је возач камиона. Превози стоку. На аутоцести заустави га полицајац који се смије његову презимену. Триндаде упозори Левија да се клони Нијеме. Зé Луцас понуди пријевоз некој дјевојци коју угледа уз цесту. Али убрзо га она отме. Тенóриова жена покушава потакнути мужеву пожуду, а он је у полусну назове Зулеика. Она се шокира.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.