poster

Mata Hari

Mata Hari (2016)

Драма, Историски | Руската Федерација
Режисер: Julius Berg, Dennis Berry

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 11

Содржина

Маргарет МакЛеод, прогоњена од стране свог бившег мужа, лишена је старатељства над својом ќерком и препуштена на милост и немилост судбине, без средстава за издржавање. Игром судбине, она постаје плесачица, очајна да пронаѓе било какву зараду. Под псеудонимом Мата Хари, Маргарет постаје омиљена и најпожељнија жена европске елите. За њу су отворене луксузне виле а свака њена изведба плеса ствара невероватну еуфорију код мушкараца. Али долази Први светски рат, који ќе заувек променити ток историје. Сада Мата Хари добија улогу коју мора одиграти на предстојеќим догаѓајима.
Мајка. Плесач. Куртизана. Шпијун. Невероватна истинита прича о необичној жени. Мата Хари је епска драма која приказује невероватан живот егзотичне плесачице, куртизане и злогласног шпијуна Мате Хари.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Виктор Хуго (2018)

    image
    Мини серија у 4 наставка. Година је 1848. Париз је под опсадом. Вицтор Хуго је растрган измеѓу своје породице, љубавница и политичких превирања и коначно је...
  • Краљ винограда (2005)

    image
    "Дер Wинзеркöниг" нова је аустријска серија која стиже на наше мале екране. Харалда Красснитзера гледамо у улози Тхомаса Стрицклера, који се у потрази за својим...
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.