рејтинг: 8.2/10

епизода: 13 - Capítulo 13

Содржина

Зé Леôнцио позове Јовеа да га посјети у Пантаналу и припрема му дочек. Тибéрио долази позвати Марију Марруá на ту забаву. Јума каже да је мајка умрла. Тадеу одлази позвати на забаву Тенóрија и упозна Гуту. Зé Леôнцио одлучи допустити да Јума и Нијема живе саме на дијелу његова имања, али каже својим сточарима да их чувају издалека. Зé Леôнцио жели дати Јовеу седло његова дједа Јовентина. Тадеу цијело јутро припрема коња и седло за Јовеа. Тенóрио жели да се Гута уда за Јовеа због финанцијске користи. Алцидес не да мира Гути. Тадеу дочекује Јовеа на аеродрому. Зé Леôнцио и Јове се поновно сусретну. Зé Леôнцио се увриједи када му Јове каже да не једе месо. Филó га опомене.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.