poster

Паметан као врана, храбар као јеж: Јелен

Pametan kao vrana, hrabar kao jež (2022)

Документарец | хрватска

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 3 - Jelen

Содржина

Снажан, грациозан, окретан и брз... Није ријеч (само) о Роберту Књазу, него о правом украсу наших шума - јелену. У овој епизоди научит ќете које је значење јелењих рогова и је ли величина (рогова) важна. Гледат ќете утрку собова у Финској и открити лосове и собове супермоќи. Сазнат ќете како са собовима покренути бизнис, како је живјети у куќи с кошутом те ричу ли боље јелени или људи. Епизода слатка к'о Бамби. Само на ХТВ-у. И јелен и срна, прича је иста, шума им к'о модна писта.

Слики

Паметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јежПаметан као врана, храбар као јеж

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.