Содржина

Гости емисије су Озрен Цатела, нови предсједник Хрватског савеза удруга особа с интелектуалним тешкоќама, с великим и дугогодишњим искуством у воѓењу Центра за инклузију и подршку у заједници Лабин, те Марио Блаха, један од потпредсједника Хрватског савеза удруга особа с интелектуалним тешкоќама, уједно и тајник Удруге ОСИТ из Бјеловара. Говорити ќемо о новим пројектима за унапреѓење и квалитету живота особа с интелектуалним тешкоќама, али и њиховим дуготрајним проблемима у школовању, запошљавању, лијечењу, социјализацији, смјештају у домове, те сталним проблемом што ќе бити кад родитеља више не буде, тко ќе се скрбити за особу с интелектуалним тешкоќама и како.

Слики

Нормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан животНормалан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Slovenski magazin

    image
  • Na lepše

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.