сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Плаветнило Бахама иновативна је документарна серија у шест наставака награѓених продуцената Иана Херринга и Маије Леиво, која истражује биљни и животињски свијет на бахамским отоцима.
На бијелим пјешчаним плажама и у идиличној тиркизној води крије се једно од најбурнијих природних станишта на свијету. Његова невјеројатна љепота увлачи нас у свијет у којем се живот и смрт смјењују природним, а каткад и застрашујуќим тијеком.
Серија проучава како се та борба одиграва унутар јединствених географских бахамских станишта, укључујуќи мангрове, дубоку модру воду, пјешчане површине, кораље, као и шпиље и плаве рупе, пространства која дефинирају разнолики животињски свијет и у непрестаној су интеракцији с њиме. Широка лепеза овдашњих створења укључује многобројне врсте морских паса, попут трупана облокрилаца, морских паса тигара, морских паса бикова, млатова и морских паса дадиља, морске корњаче, игуане, дупине, китове и пламенце, а сви они имају посебан однос са својим природним окружењем док пролазе кроз своје животне циклусе.

Слики

Plavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo BahamaPlavetnilo Bahama

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свемир (2010)

    image
    Који су се узбудљиви догаѓаји збили у првој секунди послије Великог праска? Како су настали плиновити дивови Јупитер и Сатурн? Какви би увјети и догаѓаји могли...
  • Полиција за животиње у Филаделфији: Специјално издање (2008)

    image
    'Полиција за животиње - Пхиладелпхиа' бори се против злостављања и окрутности према животињама. Овај серијал доноси Вам нецензуриране приказе животиња над којим...
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • The Dark: Nature's Nighttime World (2012)

    image
    A team of experts venture into the jungles, forests and mountains of central and south America to capture dramatic footage of wildlife at night.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.