Содржина

Четрнаест породица и једна основна школа које се налазе на југу Србије, добијају реновиране ентеријере који ќе олакшати живот породицама и будуќим ѓацима. Екипа емисије одлучила је да и ову сезону проведе на југу Србије јер је у питању велика територија са које добијају највише пријава путем електронске поште и друштвених мрежа.
Око 1700 квадрата реновирано је по разним временским условима, и слатким мукама Тамариних мајстора, уз бројне авантуре у којима ќе гледаоци и ове јесени, екипа се нада уживати, али можда и сазнати нешто што нису знали о одреѓеном месту наше земље.
Поред граѓевинских радова, у емисијама ќе се приказивати природне лепоте наше земље, народна традиција и културне вредности краја који се обилази.
Екипа је на југу Србије боравила пре 5 година и овог пута је имала времена да обиѓе те породице и прикаже гледаоцима како сада живе породице којима се помагало 5 година раније. То је иначе и једно од најчешќих питања који се ауторки серијала поставља. Куќе се и даље раде у предвиѓеном року од 5 дана, уз велику помоќ локалних самоуправа, појединаца, али у овој сезони и породица којима је емисија раније помогла. Осетили су потребу да сами буду део нових акција.
На југу Србије пре 5 година реновирано је 28 куќа, у претходној сезони која се емитовала на телевизији Прва реновирано је 26 домова социјално угрожених породица и две основне школе, којима се придружује још 14 породица и једна основна школа. Екипа емисије посебно је поносна на чињеницу да је њихова акција била присутна у свим општинама које припадају Нишавском, Пиротском, Топличком, Јабланичком и Врањском округу.
У оквиру емисије „Радна акција са Тамаром“ 175 породица је добило нови кров над главом, реновирано је 5 основних школа у руралним срединама, пројектовано је хемато-онколошко одељење Педијатријске клинике у Крагујевцу и реновирана је куќа за организацију „Нурдор“ која служи породицама са опоравак малишана који пролазе хемотерапије.
Емисија се емитује у старом термину, уторком од 22х и суботом од 11.30 у репризном термину.

Слики

Радна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са ТамаромРадна акција са Тамаром

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.