poster

Велике обитељске куќе с Хугхом Деннисом: Dutch Garden, Wyvern House, Broughton Hall

Huge Homes with Hugh Dennis (2022)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Nicholas Frend

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3 - Dutch Garden, Wyvern House, Broughton Hall

Содржина

У Берксхиреу ќе Хугх посјетити врло необичну куќу. Цијела је куќа велик лабиринт пун фантастичних елемената и занимљивости, а ту су и опкоп с језером око куќе, пријестолна дворана и, наравно, имитација рушевина непостојеќе средјовјековне опатије.
У Ессеxу ќе посјетити прекрасну модерну куќу на рубу шуме Еппинг. Саграѓена је по најсувременијим еколошким начелима, а Хугх ќе с великим занимањем разгледати иновативне елементе зелене технологије примијењене у њезиној градњи, па тако и живи кров на који ќе се попети.
Посљедња је обитељска куќа у Стаффордсхиреу. Хугх ќе обиќи величанствен посјед и прекрасну куќу у јакобинском стилу у којој је укуќанима на располагању и најсувременија технологија, од хеликоптера и приватног влака до скривеног куќног кина.

Продуцент: Hannah Smith

Слики

Велике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом ДеннисомВелике обитељске куќе с Хугхом Деннисом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Полиција за животиње Хјустон (2003)

    image
    Придружите се тиму у Хоустону за спречавање окрутности према животињама. Истражитељ Прице из СПЦА спашава три коња од угибања од глади, а мачиќи заробљени на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.