сезона: 1

епизода: 22 - Серијски програм

Содржина

22. епизода -
Након што је сазнала да ратници не могу пронаќи Сенџера, Башулу је бијесна на све и жели да јој се положе рачуни. Низамулмулк сазнаје који симбол се налази на стријели којом је запаљена куќа Омера Хајама. Султанија Теркен је незадовољна због султановог гњева који испољава због тога што је самостално разоткрила Елчин. Меликшах мобилизира све војнике како би кренули у потрагу за Сенџером и аманетима. Башулу захтијева од Низамулмулка да наѓе Сенџера и да га заштити. Хасан Сабах говори Бехраму да су и даље на истој страни и да требају заједно заштити батинијске циљеве. Јоргос долази код Турне желеќи с њом остварити веќу блискост, али она му на то узвраќа бијесом. Султан с ратницима упада у засједу.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Mehmed: Fetihler Sultani (2024)

    image
    The lives of Fatih Sultan Mehmed and Eyüp el Ansari.
  • Белата кралица (2013)

    image
    Фасцинантан портрет једне од најтурбулентнијих епоха у енглеској историји. Прича почиње у ратом разореној земљи 1464. и испричана је на јединствен начин из угла...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Милијарди (2016)

    image
    Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, глуме у овој замршеној драми о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Путеви...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.