сезона: 4

епизода: 3 - схоw

Содржина

Мегаспектакл под распјеваним маскама који је залудио скоро цијели свијет!
Све је почело када је амерички извршни продуцент Цраиг Плестис први пут видио јужнокорејски формат 'Кинг оф Маскед Сингер' док је у листопаду 2017. вечерао у тајландском ресторану у Лос Ангелесу. Спектакуларни схоw у којем судјелују само велике звијезде тако је започео с емитирањем у Америци и убрзо се проширио на глобалној разини.
Овај фантастични схоw нашој је публици познат захваљујуќи хрватској иначици ‘Маскед Сингера’ у продукцији РТЛ-а, но погледајмо како то раде велике звијезде Америке.
Ријеч је о строго повјерљивом пјевачком натјецању у којем се славне особе суочавају једна с другом док су од главе до пете у прекасним израѓеним костимима, прикривајуќи притом свој идентитет. Нитко, осим продукције, не зна тко је замаскирани пјевач који, осим стихова пјесме, не смије ништа више комуницирати. Уз сваки наступ, под водитељском палицом комичара Ницка Цаннона, четири "детектива" откривају трагове гледатељима испред малих екрана, а то су комичар и глумац Кен Јеонг, глумица Јеннy МцЦартхy Wахлберг, пјевачица Ницоле Сцхерзингер и пјевач Робин Тхицке. Публика, гледатељи, па чак и остали натјецатељи, препуштени су нагаѓању тко пјева испод маске. Сваки тједан један пјевач се елиминира, а затим открива свој прави идентитет.
'Тхе Маскед Сингер' један је од ријетких схоwова такве врсте који се може похвалити двјема наградама Еммy, као и признањем за најбоље маске према избору Цостуме Десигнер Гуилд Аwардс. Уз то, двије хауте цоутуре маске изложене су у музеју Натурал Хисторy у Лос Ангелесу док су неке биле дио приредбе на посљедњој додјели Еммyја. То не чуди јер је дизајнерица свих маски америчког издања схоwа костимографкиња Марина Тоyбина, добитница пет Еммyја, од којих је један добила и за маске на 55. додјели глазбене награде Граммy.
Преко 20 земаља свијета, меѓу којима је и наша Хрватска, замаскирало је своје познате особе и одушевило своју публику. О популарности схоwа говори и чињеница да је у Јужној Кореји, гдје се приказује од 2015. снимљено више од 400 епизода, а да је постао толико популаран, доказује и то што се 2018. меѓу извоѓачима појавио и амерички глумац Рyан Реyнолдс! Згодни је Рyан одјевен у једнорога пјевао 'Томорроw' из мјузикла 'Анние'.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Британија има таленат (2007)

    image
    Ово је спектакл у којем могу да опстану само они најбољи, где само једна шанса може потпуно да вам промени живот…
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.