сезона: 1

епизода: 2 - документарна серија

Содржина

Друга епизода серије бави се мистичним искуством у великим свјетским религијама. Ако Бог жели бити у односу с човјеком, тада он не може бити Бог даљина и апсолутне скривености. Бог сусретник тада мора оставити траг своје назочности у свијету или људском срцу. Меѓу онима који су увјерени да могу ставити своје стопе у Божје трагове или чути његов тајанствени глас у својој нутрини налазе се и мистици. Путујуќи на све стране свијета, епизода представља гледатељима кршќанске, исламске и будистичке мистике који су на различите начине усмјерени к истом циљу: приќи ближе Надилазеќем.

Аутор текста: др. Даниел Мишчин
Аутор глазбе: Кевин МацЛеод

Слики

У потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице БогаУ потрази за светим: Скривено лице Бога

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Необјашњиво са Вилијамом Шатнером (2019)

    image
    Знанственици су укључени у бескрајну потрагу за разумијевањем големог свемира у којем живи наш планет. Постоје ли галаксије сличне нашој? Могу ли бити способне...
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Еко перспективе

    image
  • Edwardians in Colour: The Wonderful World of Albert Kahn (2007)

    image
    Five part documentary series looking at the incredible collection of early color photographs from the Albert Kahn museum.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.