poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 2

епизода: 37

Содржина

Илија и Јуре се меѓусобно озлиједе. Божена, Споменка и Иванка паничаре те их траже на ливади. Одводе их у амбуланту, гдје се двобој наставља.
Након што Рафо украде кључеве од Илијиног аута, Нино га приведе те натјера да врати кључеве Илији, али Миле им осујети план. Док Нино не гледа, Рафо му поновно зграби кључеве и шмугне, не знајуќи да му је Дада за петама.
Габријел, Дуги, Жана и Жељко се спремају у акцију краѓе дијаманта у полицијској станици. Док Тина извлачи Црнога, Жељко лажно приводи Дугога, те се дочепају његовог уреда. Меѓутим, проналазе само празну ладицу.
Дуги и Жељко су спремни одустати од акције, када чују глас на секретарици и сазнају да је дијамант код маме од Црног.
С друге стране, Црни изјави како жели развод те убрзо избаци Тину из аута због чега је Габријел приморан подузети очајничке мјере. Изазива га на мотору, те Црни креќе у потјеру за њим.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Зошто жените убиваат (2019)

    image
    Серија "Зашто жене убијају", приказује животе три жене које живе у три различите декаде: домаќице из шездесетих, чланице високог друштва из осамдесетих и адвоката...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.