poster

In the Dark

In the Dark (2019)

Режисер: Steven K. Tsuchida

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

Иако се бори са трудноќом, детективка Хелен Wеекс, преузима случај отмице и враќа се у родни град. Жели да помогне мужу најбоље пријатељице из детињства, који је оптужен за случај отмице две девојке. Локалне полицијске снаге под великим су притиском да се кривац пронаѓе. Али, да ли је крив? Зашто Хелен тако очајнички жели да помогне Линди иако је избегавала Полесфорд све ове године.
Својеглава детективка ради на два досад најтежа случаја у својој каријери који ќе је ставити на велику кушњу, као особу, али и као професионалку. А све се то збива баш у тренуцима каде се спрема постати мајком. Сценариј је написао добитник награде БАФТА-е Даннy Броцклехурст према књигама аутора бестселера Марка Биллингхама.
Хелен Wеекс је неустрашива детективка у средњим тридесетима, оштра језика, која се не боји никаквог изазова. Но груба вањштина скрива унутарњи сукоб који се одвија у њој. Неодољиво је привлаче каос и тмина, а тајна из дјетињства доводи је на руб аутодеструкције.
Растргана измеѓу свог тврдоглавог партнера, инспектора Паула Хопwоода, те колеге с којим се упустила у страствену везу, Хелен ни изблиза није спремна постати мајком, тим више што баш није сигурна тко је отац дјетета.
Кад супруга њезине некадашње школске пријатељице оптуже за отмицу, Хелен се враќа у свој родни град, за који је мислила да га је заувијек напустила. Жели ли ријешити случај, Хелен се мора суочити са својом болном прошлошќу.
Кад је, након трагичног догаѓаја, истрага одводи у мрачно, криминално посемље Манцхестера, присиљена је преиспитати своје односе с онима који су јој најближи. Колико доиста добро познајемо оне које волимо? Само неколико тједана прије порода Хелен постаје свјесна да није само њезина будуќност на коцки. Но исплати ли се за њу борити?

Слики

In the DarkIn the DarkIn the DarkIn the DarkIn the DarkIn the DarkIn the DarkIn the DarkIn the Dark

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Врвна полицајка (2005)

    image
    Кyра Седгwицк савршено се сналази у улози Бренде Леигх Јохнсон, чврсте нове шефице елитног одјела лосанѓелеске полиције. Бивша агентица ЦИА-е успијева ријешити...
  • Инспектор Џорџ Џентли (2007)

    image
    У својој првој књижевној адаптацији за телевизију Петер Фланнерy враќа се у шездесете како би упознао гледатеље с полицијским инспектором Георгеом Гентлyјем,...
  • Госпоѓица Марпле (2004)

    image
    Прослављена глумица Гералдине МцЕwан (Тхе Магдалене Систерс: Орангес Аре Нот тхе Онлy Фруит) тумачи лик проницљиве и знатижељне гѓице Јане Марпле коју је створила...
  • Тихи сведок (1996)

    image
    Форензички патолози проф. Лео Далтон, др. Харрy Цуннингхам и др. Никки Алеxандер поновно су на нашим малим екранима у једној од ББЦ-јевих најуспјешнијих и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.