Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

У Пулсу:
Храна је њихова рана, а тијело бојно поље, на којем битку воде страхови, опсесије, искривљене слике. Поремеќаји у прехрани погаѓају измеѓу 30 и 40 тисуќа људи у нашој земљи. Рјешење је дневна болница, а загребачку је посјетила Мирна Дворшчак.
Што се догоди са животним жељама и сновима када нам један тренутак неопреза потпуно промијени живот? Многи би се предали, али не и млади загребачки фризер Томислав Салопек. Петра Ковачевиќ открит ќе вам његову причу коју вриједи чути.
Криволов је илегалан уносан бизнис за који су у Хрватској предвиѓене казне. Но поновно се питамо - како се закон проводи? Ивана Карачоњи Рупчиќ провела је ноќ с волонтерима у потрази за вабилицама - недопуштеним уреѓајима за лов на препелице.

Водител: Morana Kasapović

Слики

ПулсПулсПулсПулсПулсПулс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вести во 18

    image
    Најновите настани во текот на денот во Македонија и светот
  • Хоризонти

    image
    Гледајте Хоризонте, дневне приче о занимљивостима из свијета политике, бизниса, спорта, културе, знаности и забаве. "Мале", али стварне животне позадине догаѓаја...
  • Временска прогноза

    image
    Учинковита временска прогноза на телевизији темељи се на квалитетној метеоролошкој информацији и њезину допадљивом представљању. У раду смо понудили стандарде...
  • The Observers

    image
    We head out to meet FRANCE 24 Observers. They tell us more about the stories they have alerted us to.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.