poster

Барбапапа и породица

Barbapapa en famille (2019)

Анимација | Франција
RTL Kockica | 10.5.24 | 08:20

сезона: 1

епизода: 47

Содржина

Упознајете Барбапапе, обитељ која се упушта у бројне духовите авантуре. Било да се ради о изградњи ракете или скривању слона у куќи, сваки дан испуњен је узбуѓењем овој необичној обитељи мрља која мијења облик. Према дјечјој сликовници из 1970. Францускиње Аннетте Тисон и Американца Талуса Таyлора настао је лик Барбапапе, тј. врсте необичних створења. Књига за дјецу на француском преведена је на више од 30 језика. Барбапапа су ружичасте мрље или блобс које мијењају облик те се покушавају уклопити у људски свијет. Најновија екранизација Барбапапе настала је 2019., а серију су написали Алице Таyлор, кќи Тисон и Таyлора те Тхомас Таyлор.

Слики

Барбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породицаБарбапапа и породица

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.