сезона: 1

епизода: 9 - Шри Ланка

Содржина

Смјештена уз јужни вршак Индијског потконтинента, Шри Ланка евоцира плантаже чаја на планинским обронцима, бескрајна жала омеѓене кокосовим палмама, тајанствене градове зарасле у џунглу и драгоцјене сафире.
Веќи су дио становника Шри Ланке будисти, а њихови животи врте се око разних обреда. Уз њих, не без сукоба, живе хиндуистичка, муслиманска и кршќанска мањина.
Шри Ланка, коју је Марко Поло описао као бисер усред оцеана, заводи благошќу својих крајолика, разноликошќу и бујношќу вегетације, сјајем древних градова, али и гостољубивошќу својих становника.

Слики

Откривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Смртоносна краљевства Африке (2018)

    image
    Серијал "Смртоносна краљевства Африке" залази дубоко у сложене животе најзанимљивијх биќа на континенту и њихову вечну борбу за преживљавањем.
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.