сезона: 1

епизода: 10 - Тахити

Содржина

Усред Тихог оцеана налази се Тахити и његов архипелаг од 118 отока.
Старе једва 60 милијуна година, двије вулканске масе које сачињавају Тахити окружене су кораљним гребеном који заклања лагуну с топлим и прозирним водама и обилује шароликим животом. На отвореном мору живе велике животиње у још очуваном срцу највеќег оцеана на планету.
Тахиќанским друштвом превладавало је кланско ратовање које је често завршавало крвавим сукобима. Копља и ратничке слике још су дио мушке традиционалне ношње, неодвојиве од пјесме и плеса.

Слики

Откривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијетОткривамо свијет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Региоскоп

    image
    Документарни филмови.
  • Hartz Rot Gold (2022)

    image
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • The Genius of Photography (2007)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.