poster

Тражимо дом с Мирјаном Микулец: лифестyле емисија

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec (2020)

Cтил на живот | хрватска

сезона: 3

епизода: 2 - лифестyле емисија

Содржина

Сви који су у неком тренутку били у потрази за некретнином сложит ќе се да је то један од најстреснијих периода. Тражите ли објект за најам, купњу или продају, Микулец ќе са својим тимом за некретнине истражити које су то најзанимљивије некретнине на тржишту те вам помоќи у одабиру вашег савршеног дома.
Након успјешне двије сезоне и у треќој ќемо кроз сваку епизоду пратити једног купца у његовим захтјевима и потребама - од будгета, квадратуре, броја соба, града... као и има ли посебне захтјеве попут терасе, дворишта или чак базена. Ту је стручна екипа агената за некретнине, граѓевинара, статичара, банкара, као и дизајнера и архитеката, како би купац скупио што више информација и лакше донио коначну одлуку.
Док су у првој сезони четири потраге завршиле с позитивним исходом, друга сезона била је још успјешнија: чак седам обитељи испратили смо у нови дом!
Овог прољеќа изашли смо из Загреба па смо успјешно потраге завршили и у Љубешчици, Селцу и Карловцу, што нас посебно весели јер гледатељи могу кроз потрагу и савјете наших агената успоредити стање на тржишту некретнина и ван Загреба.

Слики

Тражимо дом с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Биљана за вас

    image
    Биљана за Вас је женски лифе стyле магазин у трајању од 60 мин. који вам пружа могуќност да кроз сталне рубрике завирите у домове познатих, кувате здраву храну,...
  • Куќа од срца (2014)

    image
    Помоќи највеќем броју угрожених породица у кратком року – то је циљ екипе серијала “Куќа од срца”. Разлога због кога је ова емисија најхуманији ТВ серијал на овим...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.