Содржина

Водитељка Драгана Косјерина и капитени Ненад Окановиќ и Неле Карајлиќ, спремни су да вас забаве и разоноде у новој ТВ за сезони омиљеног породичног квиза недељом увече на Првом програму РТС- а.
Црвени тим: Миша Мијатовиќ (композитор и виртуоз на хармоници), Снежана Ѓуришиќ (естрадна уметница) и Милан Поповиќ (аутор и водитељ емисије "Моја дедовина").
Плави тим: Милош Миќовиќ (манекен и бивши Мистер Србије), Ѓорѓе Давид (фронтмен групе "Генерација 5" и естрадни уметник) и Јована Јеловац Цавниќ (глумица).
Специјални гост у музичкој рунди је и председник Светске организације пантомимичара и глумац Марко Стојановиќ.
Колажна емисија "Ја волим Србију", комбинацја музичко-забавне емисије и квиза знања, од прве сезоне емитовања постала је омиљени ТВ садржај аудиторијума РТС- а. Након пет циклуса, ове јесени је на реду је 36 нових епизода породичне емисије, која представља Србију кроз занимљиве такмичарске игре.
Кроз разноврсне игре, песме и забаву, у свакој емисији такмиче се два тима - црвени и плави, у којима су по три познате личности из наше земље. Капитени тимова удружују снаге са својом публиком у борби за победу.
Свака игра је временски ограничена, лака и забавна. Неке од њих, вероватно сте и сами играли са својим пријатељима. Фокус овог забавног програма је на забавном изазивању лепих успомена, слављењу наших знаменитих сународника и на подсеќању - зашто све волимо своју земљу.
Неке од игара су: "Филм и телевизија", "Погоди песму", "Основна школа", "Познати сународници", "Ризница", "Роѓенданска журка", "Слушајуќа музичка рунда", "Точак среќе"... У петој сезони уместо "Ризнице" и "Основне школе", такмичари су се надметали у играма: "Занимљива географија" и "Испеци, па реци"...
Водитељка Драгана Косјерина, у сарадњи са са Нелетом Карајлиќем и Ненадом Окановиќем и током нове ТВ сезоне потрудиќе се да се забавите и разонодите, уз музику и одличан хумор а уз овај квиз заједно ќемо се поново сви подсетити или нешто ново и занимљиво сазнати о нашој земљи или о њеним знаменитим становницима...
Прва епизода популарног породичног квиза недељом увече "Ја волим Србију" у новој ТВ сезони, биќе емитована 26. септембра у 21.05, РТС 1 .

Слики

Ја волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим СрбијуЈа волим Србију

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Нови и млади

    image
  • Grand parada

    image
    Музички схоw намењен љубитељима народне музике у којем се могу видети бројне естрадне звезде и чути новости о свим изводјачима из музичке куќе "Гранд".
  • Музички спотови

    image
    Бидете со нас и уживајте во блокот на добра музика што ја избираме само за вас! Дневна доза на забава со музика од сите жанрови и стилови. Уживајте во удобноста...
  • Në kurthin e Piter Panit

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.