poster

Изван формата

Izvan formata (2019)

Mагазин, Култура | хрватска
Режисер: Vesna Luković Žarn

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Иван Кожариќ, Томислав Готовац и Јулије Книфер нису више физички с нама, али остала је њихова умјетничка оставштина. Тко о њој води бригу, како се за њу бринемо и зашто је нашем друштву та оставштина важна, вечерас о томе у студију разговарамо с Радом Ивом Јанковиќ, водитељицом збирке Ателијер Кожариќ у загребачкоме Музеју сувремене умјетности, те Дарком Шимичиќем, суоснивачем Института Томислав Готовац. Ока Ричко је разговарала с Аном Книфер која се брине о очевој оставштини, а угледног галериста Грегора Поднара питали смо зашто управо ове хрватске умјетнике промовира са своје берлинске адресе.
Новинарке: Јасна Цоце, Ока Ричко, Ана Анзуловиќ

Водител: Ivana Antunović Jović
Уредник: Ivana Antunović Jović

Слики

Изван форматаИзван форматаИзван форматаИзван форматаИзван форматаИзван формата

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Twist (2020)

    image
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.