poster

Обалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом Портиллом: Почетак: Сјеверни Девон

Cornwall & Devon with Michael Portillo (2021)

Документарец | Обединетото Кралство
Режисер: Dave Minchin

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10

сезона: 1

епизода: 1 - The Beginning: North Devon

Содржина

Прва епизода Портиллова ходочашќа стазом уз обалу југозападне Енглеске почиње на сјеверу грофовије Девон, у сјени највиших енглеских клифова, а завршава на прекрасној златној пјешчаној плажи дугој пет километара у Wоолацомбеу. На овој га дионици чекају неки од најстрмијих и најтежих успона до мјеста с којих се пружа невјеројатно лијеп поглед преко мора све до јужног Wалеса који је и у прошлости одржавао добре трговинске везе с мјестима на овом дијелу девонске обале. На дијелу пута у шетњи ќе му се придружити Раyнор Wинн, ауторица популарне књиге "Тхе Салт Патх" у којој је описала како су она и њезин покојни супруг Мотх, који је тада веќ знао да је неизљечиво болестан, доживјели ходање овом стазом. Раyнор прича Мицхаелу како им је та стаза промијенила живот и даје му савјете који ќе му добро доќи у овој пустоловини.

Улоги
Сцеарист: ,
Продуцент: Charles Bunce, Mark Leslie
времетраење: 45 мин

Слики

Обалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом ПортилломОбалом Девона и Цорнwалла с Мицхаелом Портиллом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.