Oslo: Eurosong - finalna večer: prijenos

Режисер: Tvrtko Grgić

Содржина

Изравно из Теленор Арене у Ослу ХТВ вечерас преноси велико финале 55. избора за Пјесму Еуровизије. На овогодишњем Еуросонгу наступа 39 земаља. У двије полуфиналне вечери од 34 полуфиналиста 20 ќе се пласирати у финале, гдје ќе наступити заједно с представницима земље домаќина - прошлогодишње побједнице Норвешке, као и четири земље које у финале улазе изравно, а то су Њемачка, Француска, Шпањолска и Велика Британија. Редослијед наступа у финалу одредит ќе се ждријебом након полуфинала.
Глазбени спектакл у Теленор Арени пратит ќе преко 125 милијуна гледатеља диљем Еуропе и свијета, а кроз програм ќе нас водити Надиа Хаснаоуи, Ерик Солбаккен и Хаддy Н'јие.
Тијеком финала за своје фаворите гласују гледатљи свих 39 земаља судионица, а раздобље гласовања по први се пут отвара с почетком прве пјесме и завршава приближно 15 минута након завршетка задње пјесме. Уз телефонске гласове гледатеља натјецатеље оцјењује и петерочлани жири сваке земље. Након финала резултати гласовања бит ќе доступни на www.еуровисион.тв .

Хрватски гледатељи могу гласовати телефоном и/или СМС-ом.
- Телефоном: 061 54 + редни број пјесме (01 - 25)
- СМС-ом: 66760 (с поруком "пјесма 01" до "пјесма 25")
Гледатељи поједине земље не могу гласовати за своје представнике.
Цијена позива је 3,66 СМС; 3,69 фиксна мрежа и 4,98 мобилна мрежа (ПДВ укључен).

Из студија Хрватске телевизије с резултатима гласовања у Хрватској (збројем телефонских гласова гледатеља и жирија) јавит ќе се Мила Хорват.

Продуцент: Rajko Pavlović
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.