poster

Дар Мар

Dar Mar (2020)

Комедија, Криминал | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 131

Содржина

Сузана и Синиша недостају једно другом, али она то скрива пред својима, иако је свима то врло очито. Перо отворено тугује за својим Синишом, а додатно га избаци из такта кад помисли да је Винко Јанин нови љубавник.
Анкица све искрено исприча Виолети о Стипи и напокон јој призна како је он Жељков отац, а Виолету то потакне да она и Далибор мало освјеже брак и унесу промјену у свој досадни живот.
Винко претвара фризерски салон у складиште за месо, а Ружица уред у гостиони у хотел за гуме. Јуре тјеши Споменку да је то кратка вијека, будуќи да се чека загребачка полиција да ухити Винка те је наговара да без пуно приговарања истрпи Ружицу.
Умјесто загребачке полиције долазе Винкови синови Дино и Нино и ухите Винка, а он, кад схвати да Миле има доказе против њега, пошаље Нину у Бранков стан да их украде.

Слики

Дар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар МарДар Мар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бруклин Девет-Девет (2013)

    image
    Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Комшије (2015)

    image
    Из пера младе сценаристкиње Миле Машовиќ, а по идеји искусног редитеља Милана Караџиќа, стиже нам комедија "Комшије", забавна и лепршава студија о људским...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.