poster

Маклоwицз на пропутовању: документарна серија

Maklowicz w drodze / Cooking On The Road (2011)


сезона: 6

епизода: 6 - документарна серија

Содржина

Роберт Макłоwицз, кухар и љубитељ добре хране, обилази свијет у потрази за новим окусима, новим јелима, новим зачинима те новим, али и традиционалним рецептима. Понајприје га занимају јела специфична за одреѓене крајеве која Макłоwицз припрема на отвореном, кухајуќи на главним трговима градова пред пролазницима који затим могу кушати оно што је управо скухао.

Слики

Маклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовањуМаклоwицз на пропутовању

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.