poster

Велики преокрет у уреѓењу вртова: документарна серија

The Great Garden Revolution (2021)

Ријалити шоу | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Серија Велики преокрет у уреѓењу вртова позив је на борбу људима широм земље да изаѓу у своје вртове и трансформирају окуќницу. Три занимљива стручњака за вртларство - дизајнер Јоел Бирд, хортикултурист Еррол Реубен Фернандес и занатлија Бруце Кеннетх помажу нам да револуционарно преуредимо свој вањски простор и надахњују нас да изаѓемо у свој врт. Искористит ќе своје знање и стручност кад је у питању преобразба окуќница те ќе гледатељима пренијети знања и трикове за уреѓење зелених оаза.
У свакој епизоди видјет ќемо по једну трансформацију туробног дворишта у рајску оазу која одузима дах. Прије саме преобразбе, власници ќе са стручњацима разгледати неки од култних јавних вртова гдје ќе се инспирирати невјеројатним дизајном, хортикултуром и постојеќим објектима те одредити тему преуреѓења.
Наши стручњаци црпе надахнуќе из ових култних простора и зелених националних блага, показујуќи притом гледатељима како постиќи то посебно озрачје и у свом властитом врту, без обзира на његову величину, облик и тренутни изглед.
---
У првој епизоди ове потпуно нове серије наши стручњаци, еколошка вртларица Поппy, занатлија Бруце и дизајнер вртова Јоел усредоточују се на вртове у којима може уживати цијела обитељ те дијеле пуно савјета и инспиративних идеја о томе како уредити управо такав простор.

Слики

Велики преокрет у уреѓењу вртоваВелики преокрет у уреѓењу вртоваВелики преокрет у уреѓењу вртова

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.