сезона: 1

Содржина

Прије тисуќу година у дивљим пространствима сјевера живјела је уистину особита дјевојчица. Пријатељевала је и играла се са стаблима и животињама у шуми. Отпутујте у прошлост и придружите јој се у игри. Истражујте дивљину с викиншком принцезом Гудрун.
Гудрун
Гудрун је знатижељна млада викиншка дјевојчица која жели научити све што може о дивљим животињама које живе изван њезина села. Учионица су јој горе, шуме и хладна сјеверна мора, а има најбољег учитеља и ментора - свог оца, благог краља Сигурда.
Краљ Сигурд
Краљ Сигурд мудар је човјек који разумије да није довољно што је Гудрун његова кќи како би била права принцеза. Почиње је поучавати свему што зна о дивљини. Тек ќе тада постати истинска принцеза Викинга.
---
Дивље пустоловине викиншке принцезе Гудрун. Док се снијег топи и годишња доба мијењају, шумски створови су у покрету. А кад гавран долети с пучине, зацијело је стигао с краљевог брода, зар не? Одушевљена изгледима да ќе видјети оца, Гудрун хита шумом и суочава се с вучицом!

Слики

Gudrun: The Viking PrincessGudrun: The Viking PrincessGudrun: The Viking PrincessGudrun: The Viking PrincessGudrun: The Viking PrincessGudrun: The Viking Princess

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тајните на нацистичката воена машина (2019)

    image
    Познати ратни повјесничар Јамес Холланд истражује четири главна подручја њемачких оружаних сукоба тијеком Другог свјетског рата: зрак, копно, море и оружје....
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.