Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 2 - Africa

Содржина

Африка је дом неким од најотровнијих змија на свету. На континенту има свега, од кобри и поскока до мамби и многих других. Меѓутим, која змија је најотровнија?

Слики

Најотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на светуНајотровније змије на свету

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Echtes Leben (1967)

    image
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Јоанна Лумлеy у пустоловини на путу свиле (2018)

    image
    Јоанна Лумлеy креќе на велико и изазовно путовање дуж Пута свиле. Та прометна рута која је промијенила свијет на Запад је меѓу осталим донијела свилу, барут,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.