Содржина

Потресне слике разорене Бановине обишле су свијет. Трагедија људи који су за само неколико секунди остали без својих домова поновно је ујединила наше људе у домовини и изван ње. Исељена Хрватска несебично помаже. О томе, меѓу осталим, у Глобалној Хрватској, из које издвајамо:
Хрвати у иноземству удружени су у помоќи разореној Бановини. Новац и хуманитарни конвоји пристижу из свих дијелова свијета.
Хрвати у Босни и Херцеговини ушли су у још једну политички неизвјесну годину. Хоќе ли хрватска заједница у Србији коначно добити своје представнике у тијелима србијанске власти? Гост емисије је министар вањских и еуропских послова РХ Гордан Грлиќ Радман.
25 година Заједнице Хрвата у Сјеверној Македонији - Хрвати у тој земљи још немају статус националне мањине.

Слики

Глобална Хрватска ХТВ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Karambolage (2004)

    image
    Karambolage proposes an amusing comparative anthropology of the natives on either side of the Rhine. Words, rites, objects, references.
  • Викинзи на леду (2021)

    image
    A look at the wild and dangerous world of commercial ice fishing on Lake Winnipeg. Here, modern day vikings set out on thin ice to stake their claim to the...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.