сезона: 1

епизода: 1 - 11+1

Содржина

"Дрим тим" је хумористичка серија од четрнаест епизода, делимично настала на основу непроверене биографије звездарског Марадоне, чувеног Ингета. То је прича о не много успешном фудбалеру Илији Ики Срдиќу и његовом тиму састављеном од једанаест синова. Свака епизода серије испричаќе по једну смешну причу из живота ове многобројне фудбалске породице и овог необичног фудбалског тима.
Централна нит која повезује све епизоде јесте напредовање Икиног породичног клуба на фудбалској мапи Србије и региона. "Булбулдерац" је смештен у Звездарској шуми, ту је мали терен, куќица где живе сви заједно; њих двадесетак, оронула кафана са баштом, роштиљ. Клуб се углавном издржава од ове кафане, Ика је бољи роштиљ-мајстор него тренер. Терен је педантно среѓен, Ика страшно води рачуна о трави, игралиште пре личи на тениски него фудбалски терен.
Ово изоловано место у шуми је и главно место свих прича серије. Веќина их се одвија на терену, око њега, у кафани, свлачионици, у малој куќи. Свака епизода има своје главне јунаке (Ика, његових једанаест синова, мајка Цига, стогодишњи Деда Дракче) али ќе се у свакој епизоди појавити и многи занимљиви гостујуќи ликови. Серија је лака, смешна, брза, она на духовит начин прича романтичну причу о надама, жељама и идеалима обичних, једноставних људи. Ма колико да се мрзе и сваѓају, чланови Икине породице везани су чврстим љубавним везама. Стуб раздора али и стуб љубави и спокоја је главни лик серије Ика Срдиќ.
Прва епизода серије "Дрим тим" носи назив "11 + 1". На самом почетку серије, "Булбулдерац" наступа у зонском такмичењу али са великом амбицијом да једног дана уѓе и у Другу лигу, па у Прву, па и у Лигу шампиона! Несреќан што никада није био добар фудбалер, Ика с великим жаром учи своје синове да постану врхунски фудбалери.

Слики

Дрим тимДрим тимДрим тимДрим тим

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Младиот Рок (2021)

    image
    Дwаyне Јохнсон, знанy теż јако Тхе Роцк, импонујąцy wрестлер, wзиęтy актор кина акцји, а тераз такżе бохатер биографицзнего сериалу. Поwрóќмy wиęц до цзасów...
  • Piloti (2006)

    image
  • Сложна браќа - Тхе Некст Ѓенератион (2022)

    image
    Наставак култне хумористичне серије из 1995. године прати нову генерацију у мирнодопским условима. Припадници различитих народности поново се сусреќу у...
  • Доѓи јуче (2021)

    image
    Централна фигура ове савремене приче је седамдесетогодишњак, изузетно богат, иначе виспрен и духовит човек, такозвани тајкун, којег маестрално игра Горан...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.