епизода: 1

Содржина

ХРТ-ова домаќа играно документарна серија за дјецу Најбољи дан емитират ќе се на Другом програму Хрватске телевизије у склопу Јухухуа.
Ријеч је о серији од седам наставака у којој упознајемо дјецу предшколског узраста која су суочена с различитим изазовима одрастања. Приче нису измишљене, протагонисти и њихови изазови су стварни. Свака епизода, у трајању од 8 минута, прати дијете које покушава савладати изазов сукладан својој доби. У тренутку када дијете пожели одустати, појављује се лутак Диги Диги, једини фиктивни лик у серији. Он је дјететов замишљени пријатељ и суперјунак. Он је ту да помогне дјетету суочити се са страхом, он га охрабрује и потиче да устраје, а уз помоќ Диги Дигија сваки се изазов на крају успјешно ријеши.
Луција ужива у цртању, изрезивању сличица из часописа и доброј храни. Тренира гимнастику, пење се по довратцима, обожава друштво и не пропушта позиве на забаве. Безбрижност јој једино ремети што више пута дневно прима инзулин. Иако су јој Дракула и вампирска екипа симпатични ликови од давања инзулина самој себи зазире. Тај корак је дијели од могуќности да преспава код френдице или да оде са школом на пут од пар дана. Луција је одлучила у помоќ позвати Диги Дигија.

Уредник: Ida Tomić

Слики

Најбољи дан: ЛуцијаНајбољи дан: ЛуцијаНајбољи дан: ЛуцијаНајбољи дан: ЛуцијаНајбољи дан: Луција

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Животинско царство (2016)

    image
    Ова поучна ББЦ-јева серија о животињама истражује сваки детаљ њихова живота и открива нам занимљиве чињенице о припадницима животињског свијета. Видјет ќемо свој...
  • Дивље краљевство (2016)

    image
    Савут је место где је закон природе доведен до крајњих граница, а понекад и преко њих. Кроз шест епизода гледаќемо како циклус годишњих доба утиче на сваки клан...
  • Необјашњиво са Вилијамом Шатнером (2019)

    image
    Знанственици су укључени у бескрајну потрагу за разумијевањем големог свемира у којем живи наш планет. Постоје ли галаксије сличне нашој? Могу ли бити способне...
  • Кулинарската авантура на Надија (2017)

    image
    Nadiya Hussain embarks on a culinary road trip around Britain meeting the people who produce our food and cooking new recipes inspired by their produce.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.