сезона: 1

епизода: 1 - Breakdown

Содржина

Едwард Албригхт је човјек који живи двама животима. Док ради као немилосрдни и цинични тајни агент организације Јанус, има и алтер его обитељског човјека Хенрyја Спивеyја. Дио је то експерименталног програма који за циљ има одијелити живот агента од живота компјутерски створеног алиаса, тако да један за другога не знају. Меѓутим, када усадак у Едwардовом мозгу почиње погрешно функционирати, лик Хенрyја се у Едwардовом животу појављује и без претходне активације. Хенрy постаје свјестан своје друге личности, која се налази на мети руских мафијаша, од којих је Едwард био украо актовку с вриједним подацима.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • A Place in the Sun (1996)

    image
    The daily events of the inhabitants of the "Palladini Palace" are intertwined with each other between love stories and deceptions, and the splendid Gulf of Naples...
  • 1992. (2015)

    image
    Дејството ги следи животите на шест луѓе чии животни приказни се испреплетиле за време на брзата промена на политичката ситуација во раните 90-ти во Италија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.