poster

Римски празници Цатхерине Фулвио

Catherine's Roman Holiday (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Врхунска кухарица Цатхерине Фулвио представља нам гастрономију једног од највеќих свјетских гастрономских центара. Одвест ќе нас у обитељске куќе и велике талијанске ресторане. Како ќе нагласак бити на обитељским јелима, посјеќиват ќе талијанске обитељи како би покушала дознати тајне наслијеѓених рецепата. Жели пронаќи надахнуќе у граду гдје је измишљена модерна гастрономија и гдје има више ресторана с Мицхелиновим звјездицама него игдје другдје на свијету, а то је Рим.
Цатхерине ќе обиќи цијели град на Веспи и посјеќивати пријатеље, кухаре и учитеље по тржницама, ресторанима и домовима Римљана у потрази за надахнуќем.

Препораки
  • Још литар један

    image
    Емисија о вину, винарима, винаријама. Стихови о вину: "Вино је текло, нама је рекло: Пијте ме, пијте, добри јунаци! Мене ц́е бити, а вас бити нец́е; али ц́е бити...
  • Пут до робне марке

    image
    Емисија посвеќена произвоѓачима домаќих производа.
  • Јеннy Моррис куха у Мароку

    image
  • Гозбата на Хестон (2009)

    image
    Хестон Блументхал – један од највеќих свјетских кухара – претвара се у гастрономског истраживача те посјеќује кулинарске свјетове из прошлости и фикције како би...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.