У тренутку кад одлучимо схватити откуда наш одабир занимања, укус за одабир мушкарца, потреба за избјегавањем интиме или предиспозиције за неке болести, уствари смо одлучили (кроз генерације прије нас) боље упознати себе. Сви, на овај или онај начин, кроз живот носимо неку врсту емоционалне, друштвене, моралне, политичке пртљаге. Они храбрији одлуче се услијед особне или обитељске кризе суочити са својом пртљагом и нешто промијенити.
У серији "Пртљага" кроз шест полусатних документараца причамо причу о преживљавању бивших радница Каменског, причу обитељи која чека деложацију, причу о пријатељству двију дјевојака, а којему је препрека смртоносна болест, причу младенке на прагу њезиног "славонског" вјенчања, причу рибарске обитељи у загрљају мора и мреже, као и причу генерације Вуковарки које су силовали први сусједи.

Беше на каналите:

HTV3  HTV4  HTV1  

Препораки
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
  • Шарански риболов са Стојаном Радосављевиќем

    image
    Камере емисије "Шарански риболов" са Стојаном Радосављевиќем у стопу прате познатог спортског риболовца и биљеже све његове пустоловине. Стојан је активан тијеком...
  • Убиствени град (2018)

    image
    Уз сведочења из прве руке чланова породице, полицијских службеника, сведока и новинара, расветлиќемо неке од локација најмрачнијих убистава у Британији и...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.