У тренутку кад одлучимо схватити откуда наш одабир занимања, укус за одабир мушкарца, потреба за избјегавањем интиме или предиспозиције за неке болести, уствари смо одлучили (кроз генерације прије нас) боље упознати себе. Сви, на овај или онај начин, кроз живот носимо неку врсту емоционалне, друштвене, моралне, политичке пртљаге. Они храбрији одлуче се услијед особне или обитељске кризе суочити са својом пртљагом и нешто промијенити.
У серији "Пртљага" кроз шест полусатних документараца причамо причу о преживљавању бивших радница Каменског, причу обитељи која чека деложацију, причу о пријатељству двију дјевојака, а којему је препрека смртоносна болест, причу младенке на прагу њезиног "славонског" вјенчања, причу рибарске обитељи у загрљају мора и мреже, као и причу генерације Вуковарки које су силовали први сусједи.

Беше на каналите:

HTV3  HTV4  HTV1  

Препораки
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Лепше од Париза

    image
    Све је више села у Србији која постају туристичке дестинације. Многима је зато тешко да одаберу где да проведу одмор. Зато смо ми ту да вам помогнемо. Емисија...
  • Strip the City (2012)

    image
    Stripping major cities naked of their steel, concrete, buildings, roads, rivers and bedrock - layer by layer - to explore the secret technology and infrastructure...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.