Пустоловна серија о помицању властитих граница. Када се присилимо да наставимо унаточ тому што нам тијело виче да станемо, у опасности смо. Питање је до које мјере ум може увјеравати тијело да настави и пријеѓе точку на којој му тијело поручује да стане. Посриједи је заправо страх.
Неки људи могу остварити изнимне резултате. Но могу ли их и обични људи постиќи? Јесмо ли свјесни невјеројатних способности својег тијела?
Марц Моурет, инструктор преживљавања, стручњак за неприступачна окружења и инжењер који обожава алгоритме, главни је лик наше серије.
Он је веќ дуго у особном походу. Жели открити непознате способности људског тијела како би показао да је човјек прилагодљивији и отпорнији него што мисли.
Марц ќе имати на располагању сто дана да припреми тијело и ум на изванредне изазове: пливање испод леда, трчање, ходање по ужету, пењање, летење брзином борбеног зракоплова...
Свака епизода обраѓује његове физиолошке одлике и тјелесне перцепције на темељу доступних знанствених објашњења.

Беше на каналите:

HTV3  

Препораки
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Хоќу куќи

    image
    Емисија "Хоќу куќи" приказује приче људи.
  • China Uncovered

    image
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.