Миран Асланбеј је једини наследник ове породице и 27 година је растао са мислима о освети. Он не зна да воли нити да буде среќан, једино што жели је да освети смрт својих родитеља, за коју криви породицу Садоглу. Са друге стране, Рејан, прелепа унука породице Садоглу, замишља да је принцеза из бајки које јој је мајка причала. Она верује у чуда, среќан крај и безграничну љубав. Када се Рејан и Мирану укрсте путеви, они се лудо заљубљују једно у друго. Али, Рејан је ќерка његовог непријатеља, Хазара Садоглуа, а Миран се заклео на гробу својих родитеља да ќе му се осветити. Меѓутим, сваки пут кад види Рејан, Миран не може да контролише разум и срце, и по први пут у животу се боји - да неќе моќи да испуни свој циљ, веќ да ќе љубав преовладати.

Беше на каналите:

ATV  3 Plus  ATV Avrupa  FACE TV  BN 2 HD  Hayat TV  BN  ALSAT-M  Jolly HD  

Препораки
 • Росамунд Пилчер (1993)

  image
  A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
 • Utta Danella (2000)

  image
 • In all Friendliness (1998)

  image
  This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
 • Современо Семејство (2009)

  image
  Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.