Миран Асланбеј је једини наследник ове породице и 27 година је растао са мислима о освети. Он не зна да воли нити да буде среќан, једино што жели је да освети смрт својих родитеља, за коју криви породицу Садоглу. Са друге стране, Рејан, прелепа унука породице Садоглу, замишља да је принцеза из бајки које јој је мајка причала. Она верује у чуда, среќан крај и безграничну љубав. Када се Рејан и Мирану укрсте путеви, они се лудо заљубљују једно у друго. Али, Рејан је ќерка његовог непријатеља, Хазара Садоглуа, а Миран се заклео на гробу својих родитеља да ќе му се осветити. Меѓутим, сваки пут кад види Рејан, Миран не може да контролише разум и срце, и по први пут у животу се боји - да неќе моќи да испуни свој циљ, веќ да ќе љубав преовладати.

Беше на каналите:

ATV  3 Plus  ATV Avrupa  FACE TV  BN 2 HD  Hayat TV  BN  ALSAT-M  Jolly HD  

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.