Омиљена забавна емисија „Схоппинг краљица“ стигла је и у Босну и Херцеговину! У првом тједну приказујемо епизоде снимљене у Сарајеву у којој ќе улогу модног критичара имати познати стилист Емерик Гудељ.
Обожавате шопинг? Куповање крпица вам доѓе попут терапије и одмака од свакодневних брига? Волите проматрати и како се други одијевају и добивати идеје за властити модни изричај?
Меѓународно популаран формат освојио је до сад чак 11 земаља свијета. Како и не би када ќе ријетко којој гледатељици срце остати мирно када види да натјецатељице "Схоппинг краљице" за своје куповине добивају новац, а сву одјеќу коју одаберу задрже за себе.
Концепт емисије јест да се сваки тједан, пет жена натјече се за титулу шопинг краљице. Тједни задаци, попут стила "вјенчане куме", "свечана вечера", "животињски узорци", само су неке од тема које ќе бити задане кандидаткињама, а оне ќе у року од четири сата - свака у једном дану, морати купити одјеќу која ќе одговарати заданом стилу. Уз то, на крају ќе морати стиќи и код фризера и шминкера не би ли дојам био потпун. Како би дјевојке освојиле титулу "Схоппинг краљице", морају у четири сата за 500 КМ купити најбољу могуќу комбинацију, обавити шминкање и фризуру. Друге натјецатељице на крају дана оцјењују успјешност и модни одабир.
На крају тједна, уз помоќ познатог модног критичара и стилисте Емерика Гудеља, одлучит ќе се која је кандидаткиња побједница тог тједна те која је најбоље дочарала задани стил и тако постала шопинг краљица и освојила додатних 500 КМ. Емериков задатак је тијеком тједна проматрати како се даме сналазе у куповини не би ли петком заједно с њима коментирао њихове изборе те на крају прогласио побједницу.

Беше на каналите:

OBN  

Препораки
  • Продаја из складишта (2011)

    image
    Пар који се надмеќе за велике износе растрзан је измеѓу великог тегљача, љубазности добављача, опреме за студија и аукције на другом делу града.
  • Радна акција (2011)

    image
    Ове породице животаре у трошним куќама, имају тешке болеснике, или живе у објектима које су оштетиле природне непогоде. Помоќ им је неопходна, а ова емисија ќе им...
  • First Dates (2018)

    image
  • Catching Kelce (2016)

    image
    Педесет пожељних неудатих жена, меѓу којима су и бивше WАГС (супруге и дјевојке спортских звијезда), врхунске спорташице, звијезде друштвених медија,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.