Број на епизоди: 2

Содржина:

Инспектор Јацк Цлотх усамљени је алкохоличар који се бацио на посао након загонетне смрти своје жене. С Цлотхом ради и одважна бескомпромисна помоќница, детективка Анне Олдман. Заједно истражују серију језивих убојстава. Од „Убојстава у Мидсомеру“ до „Месије“, ниједна детективска серија неќе избјеќи критику јер ЦЛОТХОВ ПРИСТУП пародија је готово свих британских детективских и криминалистичких серија. У главној је улози Јохн Ханнах као виши инспектор Јацк Цлотх – осамљени отпадник који превише завирује у чашицу, а који се усредоточи на свој посао послије смрти своје супруге. У пару с детективком Анне Олдман (Суранне Јонес), његовом одважном, пуритански настројеном помоќницом, њих ќе двоје кренути онамо камо је сваки лоше спојени детективски пар кренуо прије њих. Случај, уз много хумора, води Цлотха и Олдманицу од лиснатих шума до злокобних затвора, од луксузног дома арогантног ТВ-кухара до хладних соба за сецирање заводљиве форензичне патологиње Натасхе Сацхет (Даисy Беаумонт).

Препораки
  • Комесарот Рекс (1994)

    image
    Разведени полицајац усвојио је полицијског пса који је изгубио свог бившег супутника. Њих двојица заједно рјешавају злочине у и око Беча.
  • Одред за чуда (2014)

    image
    "Одред за чуда" је канадско-америчка образовна серија за дјецу и младе премијерно приказана у Канади и САД-у 26. студенога 2014. У серији дјеца глумци, чији су...
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • Злочин (2014)

    image
    The peaceful lives of the residents inhabiting a seaside town are shaken following a series of macabre crimes.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.